Uppsala Ombyggnad av kontor

Projekt: Kontorslokal till bostäder
Kund: Företagskund
Stad: Uppsala
Vad vi har gjort: Projektledning

Om projektet:

Projektet med omvandlingen av en kontorslokal till bostäder i Uppsala för vår företagskund har varit en spännande resa. Som projektledare har vi arbetat noggrant för att säkerställa att varje steg i processen har genomförts smidigt och effektivt.

Vi har utfört omfattande renoveringar och förvandlat varje del av lokalen till välkomnande och bekväma bostadsutrymmen. Från kapprum till balkong, från entré till sovrum, har vi tagit hand om varje detalj för att skapa en harmonisk och funktionell miljö.

Våra åtgärder inkluderar målning, byte av dörrar och golv, renovering av väggar och räcken, samt uppfräschning av befintliga ytor. Vi har också sett till att eluttag har bytts ut, kakel har lagts, och badrumsutrustning har installerats för att möta höga standarder för bekvämlighet och stil.

Genom att montera garderober, klickparkett, och tillhandahålla ny köksinredning har vi skapat praktiska och moderna utrymmen för våra kunder att trivas i. Allt från spackling och slipning till målning av radiatorer och tapetsering har genomförts med omsorg och precision för att säkerställa en högkvalitativ slutprodukt.

Detta projekt har inte bara handlat om att omvandla en lokal, utan också om att förvandla den till ett hem där människor kan trivas och känna sig välkomna. Vi är stolta över det arbete vi har utfört och ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa resultat för våra kunder i framtiden.